2015-12-03 10:23:32• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ingerültté teszik az akadályok

Napi horoszkóp december 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nyugtalan hangulatban lesz, nem tud tétlenül ülni, folyamatosan csinálnia kell valamit. A Hold a Szűz jegyében áll. Használja ki ezt az energiát, tegyen többet az egészségéért. Próbáljon ki például egy új, tápláló, vitamindús receptet. Este egy kád illatos fürdő csodát tesz önnel!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Mindennapi feladatait hamar el tudja végezni, olyannyira jól osztja be az idejét, hogy még sportolni is el tud menni. Egy beszélgetés a kedvesével vagy egy barátjával értékes felismerésekhez juttathatja hozzá.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold negatív hatással van az ön jegyére. Mindenki kritizálni fogja, úgy érzi majd, hogy senkinek sem elég jó, amit ön tesz. Számoljon háromig, mielőtt elkezdene veszekedni, mert néhány megjegyzésnek van igazság alapja is. Mindenesetre ha megfontoltan reagál, hamar helyreáll a nyugalom.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kellemes fényszögben áll a Rák jegyével. Minden szempontból jól érzi magát. Fontos azonban, hogy továbbra is jól ossza be az idejét és az energiáját! Találkozik valakivel, aki sokat jelent önnek, az illető révén érdekes újdonságokról szerezhet majd tudomást. Este csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amikhez valóban van kedve.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll. Próbáljon meg kevesebbet idegeskedni – ha higgadtabban szemléli a helyzetet, láthatja ön is, hogy feleslegesen aggodalmaskodik. Ez a Hold-állás jó hatással van az anyagi helyzetére, most remek meglátásai lehetnek a pénzügyekkel kapcsolatban. Kerülje el a szükségtelen kiadásokat. Fontolja meg, mi a fontos, és mivel lehet még várni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez eredményessé teszi a munkahelyén. A Jupiter még mindig hatással van önre, és szerencsét hoz a szerelemben. Ma találkozhat valakivel, aki mély vonzalmat ébreszt önben. Ne legyen túl félénk!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma mindent tökéletesen akar csinálni, és a legkisebb akadály is ingerültté teszi. Engedje el a túlzó elvárásait, a lelke nyugalma ennél sokkal többet ér!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Energikusan indul a nap, és a lelkesedése a munkaidő végéig kitart. Ez persze átragad a többiekre is, ma igazán jó érzés együtt dolgozni önnel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma annyi a teendője, hogy sokszor úgy érzi, sosem lesz vége a napnak… A megoldás: kérjen segítséget! A kollégái szívesen átvesznek néhány feladatot, ahogy ön is tette azt már korábban, mikor ők kérték erre! Este próbáljon meg egy kicsit lazítani!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, emiatt a különösen jó érzékkel köt új üzleteket. Ingatlanügyekben is szerencsés napnak ígérkezik a mai. Ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket! Este érdekes újdonságokat tudhat meg, amelyekben örömét is lelheti.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy érzi, nem tud megfelelni a túlzó követelményeknek. Ne engedje, hogy bárki beleszóljon a dolgaiba, egyedül a kedvesére hallgasson. A munkahelyi stresszt pedig próbálja meg higgadtabban kezelni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Anyagilag nagy lépést tehet előre. Ha az az érzés kínozza, hogy nem tud kitörni a taposómalomból, és egyszerűen nem ér el átütő sikereket, akkor ma megváltozhat a helyzete! A régi akadályok megszűnnek, és új ajtók nyílnak a karrierjében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: